23. januar 2008

Kerstin og Åsa



Nu har jeg investeret i et helt nyt design til forskibet ankerspillet fungerer for første gang helt perfekt både når det skal op-og ikke mindst, ned. Grand Danois er samtidig blevet forlænget med tre fod eller ca. 90 cm. Et bovspyd pryder nu stævnen hvilket også gør det nemmere og mere komfortabelt at stige ombord. Prisen var 1000 euro og er alle pengene værd.

Göcek var også rammen om min næste besætning som var min kone Kerstin og hendes søde veninde Åsa der skulle være ombord i otte dage, hun er ligesom min kone også skolelærer. De kom hjemmefra et Sverige der i lighed med Danmark var ved at drukne i regn. Så de nød solen der skinnede fra en skyfri himmel. Nu skulle der provianteres masser af dyr rødvin, de billigste i Tyrkiske vine koster fra kr. 40,- og det er ikke nogen lækker oplevelse! -, og masser af god mad. Vi sejlede fra Göcek til Tersane en fantastisk ankerbugt som i antikken var benyttet som dockyard. Overalt er der spredte ruiner, men efterkommerne har desværre med grimme materialer som blikbølgeplader indrettet beboelse i ruinerne. Her blev der grillet store T bone steaks, aftenbadet, og dagen efter brugt timer på at diskutere og ikke mindst at smøre solcreme factor 30 på de hvide solhungrende kroppe.
Derefter sejlede vi til Kapi Creck en helt lukket naturhavn med tilhørende familiedrevet restaurant. Her bager de stenovnbagt brød, ufatteligt at de kan lave så meget veltillavet mad under så primitive forhold. Her blev vi nok lidt berusede fordi vores tjener Ismael havde set sig kærlig på Åsa og derfor absolut måtte servere Raki hele tiden.

Ingen kommentarer: